Skip to content

Vrijdag 17 juni 2022 Dag van het Erfrecht: Gratis persoonlijk consult!

Op vrijdag 17 juni 2022 vindt voor de tweede keer de Dag van het Erfrecht plaats.

De Dag van het Erfrecht wordt mede georganiseerd door de VEAN, de vereniging van advocaten gespecialiseerd in het erfrecht, om het belang van een deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen. Ook Van de Graaf Advocatuur neemt daarom – als VEAN-lid en erfrechtspecialist – deel aan de Dag van het Erfrecht.

Dit jaar is er tijdens de Dag van het Erfrecht bijzondere aandacht voor het samengestelde gezin: wat zijn de gevolgen voor de nalatenschap als een van de ouders opnieuw trouwt? Hebben de kinderen uit het eerdere huwelijk van de nieuwe partner dan ook recht op een deel van de erfenis of niet? Is daarover nagedacht en/of is dat goed geregeld?

Op de Dag van het Erfrecht kunt u over deze én over andere vragen over de nalatenschap bij mij terecht. U bent op deze dag van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult van een half uur.

Tussen 10.00 en 15.00 uur sta ik voor u klaar. Een afspraak maken kan via info@vandegraafadvocatuur.nl, of telefonisch via 020 – 799 12 54.

Back To Top