Skip to content

Erfrecht

Na het overlijden van een dierbare moet u veel zakelijke en financiële beslissingen nemen, terwijl het niet de makkelijkste periode van uw leven is. Het is juist in deze periode soms moeilijk om tot goede afspraken te komen en de afwikkeling van een erfenis kan dan leiden tot discussies en conflicten. In mijn praktijk help ik om discussies en conflicten te voorkomen en geef hierin advies. Lukt het niet in onderling overleg, dan procedeer ik voor u om in uw erfrechtzaak tot een oplossing te komen.

Op deze pagina geef ik enige uitleg over de verschillende onderwerpen waarmee u te maken kunt krijgen en die ik veel in mijn praktijk tegenkom. Ik werk samen met andere disciplines, zoals notarissen en fiscalisten, zodat ik over alle facetten van het erfrecht kan adviseren of u door kan verwijzen. Hebt u vragen over erfrecht, neem dan contact met mij op. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen.

Waar kan ik u mee helpen?

Formulier

Contact opnemen

U kunt op diverse manieren contact met mij opnemen. U kunt het formulier invullen zodat ik contact met u kan opnemen. Ook kunt u mij bellen via het telefoonnummer 020-299 61 88 of mij een e-mail sturen via info@vandegraafadvocatuur.nl.

Back To Top